Wednesday, February 13, 2019

McHOOKER, Pez Outlaw #pezoutlaw

Acum 24 de ani, la vârsta de 44 de ani, am început deceniul în care, în multe feluri, îmi voi defini viața.


McHooker's trebuie să fie una dintre cele mai epicale aventuri în istoria excursiilor de 100 de kilometri ale Pez Outlaw către alte țări care cumpără dozatoare pez.

Toate acestea au avut loc Probabil că a treia sau a patra călătorie în Europa, cumpărând pez din aproape 100.
Despre acel număr de 100 de călătorii. Sincer, nu am nici o idee cât de mult am mers în Europa. Am doar un singur marcator și că, într-un moment, mi-a fost dată chitanța / factura și mi-am spus că mi-a marcat cea de-a 70-a călătorie în Ungaria. Aceasta nu a fost ultima mea călătorie în Ungaria și nu este Australia, Africa de Sud, Spania, Suedia, Finlanda, Germania, Austria, Slovenia sau Franța.
Fiul meu Joshua a venit în Europa cu mine cumpărând Pez în primele mele 3 sau 4 călătorii, McHooker a fost prima mea excursie solo.
Josh era la colegiu la vremea respectivă, trebuia să renunț la el și să încep să fac asta singur.

Călătoria trebuia să fie o călătorie rapidă de doar câteva zile. În n doar pentru a obține mai multe dozatoare pez camion. Așa cum am spus că s-au vândut în doar câteva zile, ceea ce ma șocat. Restul dozatoarelor pez pe care le-am cumpărat la prima întâlnire cu Gunther au fost greu de găsit, dar le-am avut înainte de Canada. Pez camioane au fost însă necunoscute la acea vreme, deoarece erau exclusive în Ungaria. Acestea au fost create la Pez Gyoroplaste când vechile matrițe de camioane din clasa C au fost refolosite pentru a porni fabrica.


Am zburat în aeroportul din Budapesta. În această călătorie, Gunther mi-a vândut aproximativ 3.000 de dozatoare Pez pentru camioane C. Portocaliu, galben n cabine roz, cu brevete Pez negru. Omul a fost această zi interesantă, începutul anului, un dozator foarte rar Pez, pe care l-au vândut foarte repede. A fost și prima dată când am rămas la Raba. ceva ce Scott McWhinnie ar fi ucis să știe. Am păstrat hotelul Raba un secret strans păzit până când după călătoriile mele spre Europa, cumpărarea pezului sa încheiat.

Am bagat dozatoarele de camioane Pez, verificat din hotel și dus de la Gyor la Aeroportul din Budapesta. Mi-am întors mașina și m-am dus la poarta pentru a-mi verifica gențile. Aici lucrurile au mers prost.

Aici cred că determinarea este ceea ce a salvat ziua. Că n-am cedat niciodată în fața autorității. Spui că trebuie, primul meu răspuns este întotdeauna, nu, nu cred că o voi face. Voi gasi o cale. Mulți oameni au încercat să mă spargă în această viață sau au încercat să-mi spună cine e șeful, nu funcționează niciodată. Voi mânca mai întâi murdăria.

La cecul de la aeroportul din Budapesta, am fost întâmpinat de un inspector vamal de rapel războinic rece. Vroia să vadă factura mea de vânzare, deși ceea ce mi-am dat seama că a doua zi a fost că dorea cu adevărat o mită. Problema a fost că nu am primit nicio factură de vânzare de la Gunther, din nou toată chestia asta gri de afaceri. Boris mi-a spus după o lungă conversație: "Bine, verificați să luați zborul, iar pungile dvs. vor urma mai târziu". Da, chiar Boris, nu cred asta. Delta mi-a oferit să mă reîncarcă mâine același timp fără costuri suplimentare. Mă întorc, m-am întors în mașină, mi-am luat geamandurile și m-am întors în casa galbenă. Din fericire, Gunther se afla în Austria, așa că am fost în stare să vorbesc un subliniat să-mi scriu un prospect de vânzare pentru dozatoarele Pez.

Acesta este factura actuală pe care se bazează întreaga poveste.

Am găsit-o ascunsă cu ochii deschiși, în mijlocul unui buchet de documente vechi pe care îl căutam.

Nu doresc să se înșele cu hotelul pentru o singură noapte. Costul camerei plus sfaturi pentru a obține sacii de duffel n în jos din cameră. M-am decis să petrec noaptea în parcarea McDonalds, așa cum am observat mai devreme că șoferii au folosit-o. Ceea ce nu mi-am dat seama era că un comerț plin de viață a trecut și toată noaptea de prostituate. Sunt tot pentru o afacere liberă, dar dimineața, un grup dintre ei nu ma trezit. De afaceri pentru noapte a murit n Cred că a venit timpul pentru un alt tip de afacere. Ușile au fost închise, am ieșit de acolo la aeroport în timp record pentru a petrece restul nopții.

În dimineața următoare, la check-in nu Boris. Adică nici un tip vamal. Acolo am stat cu un prospect de vânzări dificil dobândit n nimeni nu a vrut să-l vadă. I-am arătat lui Delta că ar fi putut să-i pese mai puțin. Pe drumul spre poartă am văzut pe Boris privindu-mă de la un colț care dorea să vadă zile bune. Boris, proxeneți, prostituate n Mickey Ds. Doar o călătorie rapidă în care n-aș uita niciodată.

Nu am zburat niciodată prin aeroportul din Budapesta. Afacerea mea a avut o curbă abruptă de învățare, a învățat că nu o repet.


prostituate

Fiind de la Midwest, până când am început să călătoresc în vechile țări din estul blocului, cumpărând dozatoare Pez. Nu am avut nici o experiență cu Prostituatele, cu atât mai puțin cu cele agresive. Prima mea expunere la asta a fost Josh în prima mea călătorie în Ungaria. La acea vreme, în jurul anului 1994 au existat aproape 3 mile de standuri de margine de-a lungul traseului principal înainte de a ajunge la Gyor. Aceste standuri au fost deschise 24 de ore de vânzare de îmbrăcăminte, animale umplute, fructe, legume, pop, grădinari, doar tot felul de lucruri. Standurile au fost frecventate de călători care călătoresc pe termen lung. Înainte de a le crăpa, a fost și una dintre principalele domenii ale prostituției. Permiteți-mi să vă spun că nu era subtilă. Dacă te-ai oprit și ai ieșit din mașină, ai fost abordat de cel puțin 3 femei diferite.

Mai târziu odată ce noua autostradă a fost deschisă, n-au ucis drumurile, fetele s-au mutat în afara orașului Gyor, pe drumul principal. În vara lui au fost pantaloni destul de interesanți, subțiri, care erau mai degrabă ca niște ciorapi negri, foarte îmbrăcați. Nu lăsa să clipească prin ridicarea de acolo în timp ce conduceți pentru a vă atrage atenția. Acesta a fost cazul în afara multor orașe mai mari din țările din vechiul bloc din estul căruia am călătorit, în primele zile ale călătoriilor mele. Nu mai vorbim de activitățile de noapte de la Micky Ds pe autostrada spre Budapesta. A existat și o femeie țigănească (țiganii sunt privite în jos de majoritatea maghiarilor) care avea un grup de fete în centrul orașului Gyor care mă apropia întotdeauna de drumul spre Pizza Hut. Uneori era ca și cum ai fi făcut o mănușă.


N-am înșelat niciodată pe Kathy în nici o formă sau formă. Deși nu eram bărbat, nu mi sa părut interesant. Cea mai interesantă întâlnire a fost în timp ce mergeam la cină. Am fost abordat de un asomare absolut al unei femei. Cine a cerut o țigară & amp; ma invitat la bar pentru a-mi cumpăra o băutură. Dacă aș fi fost cu adevărat tentat că a fost timpul. De îndată ce am auzit avertismentele lui Kathy în capul meu, cum ar fi trebuit să tremure lucrurile dacă n-aș muri. Am dat repede n-am aprins țigara, apoi aproape am fugit la restaurant. Pe lângă faptul că aveam reguli stricte în ceea ce privește relațiile cu oamenii de pe străzile din Europa, asta nu era deloc. Până la punctul de abordare, spunând de fapt unei persoane să se îndepărteze de mine. Niciodată nu a fost jefuit, deși destul de des aveam aproape 10.000 de dolari în numerar, în buzunarele pantalonilor mei. Prin menținerea strictă a propriei mele persoane, nu am avut niciodată probleme.

Despre condusul în Ungaria.

N-am învățat niciodată numele drumurilor sau al adreselor. Odată ce am plecat de la aeroport la Viena, am știut unde să merg. Până în ziua de azi, ar fi fost din memorie, care autostradă est, unde să coborâm. Cum să ajungi la omul din mijloc și la Raba. Nu am nici o idee care sunt numele oricăruia dintre drumuri, știu doar cum să ajung acolo.

O amintire foarte puternică a Ungariei este călătoria prin Movar (un oraș cu un nume cu adevărat lung pe care oamenii care îl trăiesc acolo doar îl numește Movar) noaptea pe drumul spre Gyor. Aerul era plin de mirosul de cărbune care ardea la căldură. Drumul cu două benzi luminat de lumini de stradă. Se află în afaceri, chiar lângă trotuar, atât de mult încât părea că totul era strâns pe stradă. Ascultând o bandă de Enigma când am mers. Această primă noapte este cea mai vie memorie a Ungariei, toate au avut o foarte simți în anii 1950. Vremea din Gyor seamănă foarte mult cu vremea din Michigan.

Luați 47




Pez Outlaw - SJ Glew, The biggest Pez Dealer in the world for 5 years in the 1990s. Spent more than 2 million dollars buying over 2 million Pez dispensers. Made over 70 trips to Europe buying Pez, paying bribes and smuggling Pez dispensers. Pez Outlaw had a very big impact on an entire line of Pez Corporate product causing the Pez Color War.  Over 20 Pez Dispensers were produced in direct result of Pez Outlaw activities by Pez Corporation. Distribution procedures in place for decades were altered because of Pez Outlaw Activities. Author of Pez Outlaw Diary. pezoutlaw.com
Într-o excursie, Gunther Leitner mi-a vândut aproximativ 50 de cutii de dozatoare de argint Pez argint. Dacă îmi amintesc corect, fiecare cutie conținea 24 dozatoare de pez Argint strălucitor. În acest moment, Josh n-am stat în Austria, așa că am revenit la hotelul nostru. La granița dintre Austria și Ungaria, gardienii austrieci au solicitat rambursarea unei obligațiuni pe cele 50 de cutii de dozatoare Pez atunci când elementele au fost verificate la aeroport. Așa că ne-am întors la hotel și am împachetat cele 50 de cutii de pez în 3 cutii mari de pez. Când am ajuns la vamă aeroportul a refuzat să restituie obligațiunile mele, spunând că 3 cutii nu este 50. Unde sunt celelalte 47 cutii de pez? Scena a escaladat până la ceea ce a văzut compania aeriană Delta când a intrat în cameră. Un american cu o coadă de ponei & barba lungă țipând la oficiali. Două mitraliere armate de polițiști austriece de frontieră care priveau la gata Josh pietrificat pe întreaga scenă. Delta se plimba pe toată lumea jos, îi dăde lui Josh o pereche de aspirină & a mediat întreaga situație. Am zburat de atunci Delta Airlines, nu au reușit niciodată să se ridice pentru mine în orice situație.


Iată segmentul de fantezie pe care l-aș fi inserat la vârful discuției încălzite anterioare.
Această inserție Fantasy trebuie plasată la vârf de tensiune.
Văzută ca o secvență de 60 de secunde în care am pauză mental din realitate timp de câteva secunde, scena funcționează, se întoarce la realitate.



La începutul secvenței de vise a scenei de luptă, spionul meu de acțiune pentru a spune camera foto. "Cool, de asemenea, vorbesc franceza".
Apoi, în timpul luptei, l-ai spus să spui cele mai prostești lucruri imaginabile, cum ar fi unde trebuie să fac baie.
Actorul trebuie să vândă într-adevăr liniile ca și cum ar fi Discursul de tip "Fight".
Utilizați subtitrări pentru a lăsa publicul în prostia mea de gândire partea mea erou poate vorbi de fapt franceză.
Știi pentru că sunt în mintea mea.
De asemenea, unul dintre gardienii austrieci menționează că această scenă de luptă a fost în ultimul său film.
Alter ego-ul meu spune "Da, tocmai a văzut filmul, este cam blocat în cap.
Scena de luptă ar trebui să arate minunată, în care actorul trebuie să livreze liniile ca cel mai dur tip pe pământ.

Oooh! Bec.
Gărzile nu au fost transformate în funcții vamale în secvențe Zombies for Dream Fight.
Hei e fantezia mea, pot să fac orice declarații subtile vreau.

Inseratorul are alter ego-ul meu, lovind pe toata lumea in fundul camerelor, cu exceptia Delta n josh.
Josh nu iau banii noștri.
E o mare scenă de luptă pentru arte marțiale de un tip care nu arată ca mine.
Apoi, fantezia asupra ta se întoarce la nebunie.
Delta salvează ziua.

Trebuie să fiu sincer, eroul meu apare într-o grămadă de scenarii pe care mi se pare obligată să o conduc.

In opinia mea, alter ego-ul meu face parte din machiajul genetic al barbatilor, al furnizorului, al vânatorului, al protectorului pe care toata adancul ii doresc sa fie.


În filmul fantastic al vieții mele, alter ego-ul meu apare foarte mult, este o modalitate mai satisfăcătoare pentru ca lucrurile să se fi întâmplat.


Da, Emilien ești cel pe care îl văd în mintea mea să mă joace fantezie.
Motivul, mai puternic contrastul dintre realitatea mea fantezie mine, cu atât mai bine.
Fără permisiune, respect pentru intimitatea dvs. n din recunoștință pentru aprecierea pe care ați arătat-o ​​pentru postările mele, mă voi abține de la renunțarea la nume.



Mai jos pozele sunt de la livrarea argintului strălucitor în Ungaria.

.

Dacă te uiți cu atenție la cutiile pe care tipul mi le transmite, puteți vedea cele 3 cutii.
Îți dă o idee despre cât de mică era fiecare dintre cele 50 de cutii pe care le-am cumpărat.
Pentru a fi sincer nu pot fi sigură, dar cred că fiecare cutie conține 12 sau 24 de argint Glows menta pe carte. Josh n-am gasit 3 arderi de argint cardate ar putea dura acelasi spatiu ca 1 in ceea ce am numit "Down Packing".




Dead AL


Dead AL a fost unul dintre cei mai mari mincinoși pe care i-am cumpărat de la dozatoare de pez și asta spune mult atunci când faci parte din germanul Andre. Deși în cele din urmă era o figură tragică inofensivă. Ceea ce vă va surprinde este că mi-a plăcut foarte mult acest tip, a murit din cauza a ceea ce cred că a fost o supradoză de droguri a tuturor lucrurilor. Eu spun despre toate lucrurile pentru că Dead Al a fost tipul cel mai accidentat pe care l-am cunoscut vreodată.

Moartea Al a folosit o dată un zâmbet de zid pe un perete în timp ce remodela fără a lua în considerare ceea ce ar putea fi în perete sau unde ar putea fi localizat. Rezultate catastrofale și previzibile i-au urmat brațul. Acesta este doar un exemplu al multor. L-am cunoscut pe Dead Al timp de un an sau doi de fiecare dată când am vorbit cu el că are o altă poveste care implică o rănire a unei părți a corpului său dintr-o încercare greșită.

Mi-am cumpărat mii de lagăre de pez de la Dead Al înainte de a muri și el mereu promisese că de data asta era totul. Încă mai pot auzi jurământul, "poate Dumnezeu să mă lovească dacă m-aș culca". A spus cu adevărat acele cuvinte. Nu a fost niciodată tot ce l-a lăsat Dumnezeu mort.
Am auzit vestea despre moartea sa de la o rudă de la ultimul meu apel la magazinul lui.

Ți-am spus că atunci când eram tânăr, am abuzat de droguri, ceea ce îmi dă o înțelepciune pentru a citi între linii când oamenii sunt cripți în descrierea moartea cuiva. În plus, Dead Al menționează consumul de droguri.

Toate lucrurile mi-au spus, mi-a plăcut Dead AL, a fost unul din acele personaje pe care le întâlnești o dată în viață. Cei mai mulți oameni care te mint în mod repetat, te sfidează. Dead Al era diferit, viața lui era atât de tragică încât nu puteai să-l simți rău pentru el.

Dacă o parte din moștenirea Pez Outlaw este faptul că Dead Al este amintit, aș vrea foarte mult. Dead Al într-un mod foarte ciudat a fost un prieten, personaje ca el ar trebui să fie amintit. În acest scop, aș dori să întreb persoana care lucrează la scenariul filmului Pez Outlaw, vă rugăm să includeți cel puțin o mențiune despre Dead Al.

Nimeni nu-mi acordă atenție, așa că probabil sunt OK să spun asta.
Pentru puterile care sunt, mă duc să mă aștept la noutăți.

Suma totală cheltuită pe 9.936 dozatoare Pez cumpărate de la Dead Al a fost de 32.667,00 $.

Cele 3 stoogi

La primele mele călătorii spre Europa (călătorii 1, 2 și 4), Iosua ma însoțit. Apoi, din nou, mai târziu pentru călătoria mea în Spania, nu am putut să o fac fără el. Motivul este că Joshua era la colegiu la acel moment, așa că a scăpa de aventurile mele a fost cam greu. După ce a absolvit Josh a fost un broker pentru un timp, atunci a venit să lucreze pentru mine nu a făcut o călătorie în Europa pentru mine, așa că am putea sta acasă. După peste 70 de călătorii în Europa în 10 ani, m-am obosit destul de mult.

În timpul acestor călătorii timpurii cu Josh, a fost acoperită o mulțime de bunuri imobiliare europene. Am condus totul în mașina noastră mică de clovn. Iată ce se întâmplă: în SUA conduceți 2 ore, de obicei, încă în aceeași stare, în Europa, 2 ore în care vă aflați într-o altă țară. Așa că am trecut multe frontiere.

Al doilea lucru despre primele câteva călătorii în Europa a fost. La fel cum am avut în Canada am făcut o mulțime de cumpărături în magazinele de vânzare cu amănuntul pe măsură ce am călătorit. Ce n-ar fi putut face toate aceste treceri de frontieră interesante.

Undeva în Europa de Est Joshua n am condus până la o trecere a frontierei așa cum am avut de multe ori înainte. Pe măsură ce am urcat la cabină, jur pe Dumnezeu că acești trei polițiști de frontieră din estul Europei se aflau în cabină lovind unii pe alții. În cele din urmă, unul a ieșit afară și nu a fost mulțumit de toate pungile de dozatoare pez. El ne-a făcut să le aruncăm pe toți și să arătăm încasări de bani. De modul în care acești tipi purtau mitraliere.

Am observat când au făcut totul ca niște dozatoare Pez să dispară, dar, de obicei, nu te cerți cu mitraliera care să-i înăbușe armata est-europeană. Tunul austriac a făcut bine militar, dar nu est european, mai ales nu în 1994, la câțiva ani după ce zidul a coborât. Vechile obiceiuri militare și punctele de vedere mor foarte greu. Oricum, am fost din nou pe drum, deși nu înainte de a spune că nu faceți asta din nou. Am făcut bineînțeles, dar nu din nou la acea trecere.

După primele călătorii am oprit cumpărările în alte țări decât Ungaria sau Slovenia.




După Pez Outlaw, intenționez să mă retrag.




 





 

No comments:

Post a Comment