Friday, February 15, 2019

> Pez Outlaw Departamentul PR #pezoutlaw #hollywood


$ 85,000.00
$ 85,000.00






Extras din "Pez Outlaw", Playboy , aprilie 2015

De Jeff Maysh

PezPlayboySpread O convenție de jucărie din 1993 a schimbat viața lui Steve pentru totdeauna. După cum spune el, o femeie misterioasă și-a deschis jacheta și i-a arătat un argintiu Glow Pez, un colecționar Sfânt Graal pentru Pez.
Ea ia șoptit în engleză, "Sunt mai multe de unde vin."
- Unde l-ai luat? Întrebă Steve, hipnotizat.
"Direct din fabrica din Slovenia", șopti ea.
"Unde?"
Tot ce trebuie să știți este Kolinska.
Steve nu a părăsit niciodată America de Nord din cauza temerii sale intense de a zbura, dar el a fost de acord să plece după ce a fost îndemnat de Joshua. Ei și-au golit conturile de economii, au eliberat pașapoartele de urgență și, pe 2 ianuarie 1994, au urcat pe alpine elvețiene într-un avion cu două gărzi. "Pilotul a părăsit controalele pentru a servi băuturi, iar turbulența a fost ireală", își amintește Joshua. Tatăl său îngrozitor sa transformat în verde.
A meritat. În mintea lor, străzile din Slovenia ar fi pavate cu dozatoare neprețuite Pez. Kolinska sa dovedit a fi numele nu al unui oraș, ci al unei instalații de ambalare nesemnificativă. Joshua, steaua de teatru a clubului de teatru al liceului său și un consilier rezident în colegiu, ia condus pe podurile romantice din Ljubljana și din capitala Sloveniei.
A fost o aventură rară pentru tatăl și fiul. "Tata ar lucra atat de mult incat a adormat adesea si a spart camionul. A fost o luptă pentru el să facă destui bani pentru familie ", spune Joshua. "Nu era un tip apropiat." Kathy realizase cu ani în urmă că Iosua a moștenit natura obsesivă a tatălui său: adolescentul a cumpărat M & Ms en gros și a subcotat prețurile Boy Scouts, adăugând la economiile colegiului său.
Dar Kolinska nu era jackpot-ul pe care americanii îl imaginaseră. Proprietarii depozitului au explicat că au avut câteva piese de vânzare, dar adevărata Pez nirvana a fost o fabrică de plastic în Ormozı, Slovenia, unde au fost fabricate dozatoarele. Fabrica a mărginit Croația, însă, unde a izbucnit un război pentru independență. "Nu ar trebui să mergeți acolo", au avertizat ei.
Steve nu putea fi descurajat.
- În ce fel este?
Autostrada de 100 de kilometri către Ormozı a fost una dintre cele mai periculoase căi din Europa, iar Glews a trecut printr-un zid periculos de mare și a evitat căruțe trase de cai. Când au ajuns în Ormoz˘, smogul industrial a fost atât de gros încât abia puteau vedea clãdirea cu douã etaje, ascunsã în continuare de pinii înalþi.
Un muncitor la condus pe Steve și pe Joshua într-un podium suspendat deasupra podelei fabricii. Sub ele, mașinile termoplastice răcneau și șuierase, producând dozatoare cu o mulțime satisfăcătoare. "Repetarea și volumul mare de produs au fost hipnotizate pentru băieți ca noi", își amintește Iosua. Într-un laborator secret, un muncitor a fumat o țigară minusculă, în timp ce era îndoită de cele mai recente creații ale lui Pez. Joshua, un starstrucut, a cerut autograful său, iar muncitorul jenat a spus că "se simțea ca Elvis." Toți râdeau și numele codului muncitorului sa născut.
"Elvis a fost un geniu frustrat, un card sălbatic care făcea mereu experimente cu Pez", își amintește Steve. "Dar șefii săi din Austria au respins întotdeauna. I-am spus că, în America, colectorii ar merge nebun pentru aceste experimente. "
În acest material plastic Valhalla, rafturile au fost pline de prototipuri și o distribuție de caractere respinse. Steve se transpiră cu emoție: urmărirea lui Pez își luase acum viața. Un expert important în tulburările compulsive de colectare, Mark McKinley descrie acest comportament drept "sindrom de achiziție repetitivă". "Colectarea extremă este o formă psihopatologică de colectare", spune el, și poate duce chiar la "încălcarea legilor, rănirea oamenilor, casa săracă ".
Steve ia ordonat lui Joshua să aducă banii din mașină, spunându-i: "Adu-ți totul. Doar aduceți-le pe toate. "După ce Iosua a trecut pe podium, singur și invizibil lucrătorilor de mai jos, a dansat un dans fericit tot timpul.
Elvis ia arătat lui Steve un dozator de Mos Craciun cu o față neagră. "Aproape că am căzut", spune Steve. Sefii Pez au renunțat la idee, dar Steve știa că Black Santa era Pez de resistență. A cumpărat cât de mult putea să ducă, umplând un saculeț militar cu ei și o grămadă de alte comori plastice.
Deci, când gardienii austrieci l-au oprit pe Steve și pe Joshua la granița cu Ungaria și au amenințat că vor confisca jucăriile, Glews au fugit spre est până la Budapesta, aducându-i Black Santas cu ei. Înapoi în SUA distribuitoarele s-au vândut pentru sute de dolari fiecare, iar Steve a promis să se întoarcă în Europa, data viitoare cu bani serioși.

Pentru mai multe, scrise de Pez Outlaw însuși, vezi mai jos.

Pez Outlaw Jurnal #pezoutlaw #hollywood

McHOOKER lui, Pez Outlaw @jackblack @RealTenaciousD ...

O celulă de închisoare în Vietnam @jackblack @RealTenaciousD ..

Pez corupție corporativă, războaie color Pez, restituire #p ...

Nimic că o ceașcă de cafea n $ 10,000.00 nu va repara ..

***************************************

De la Pez Outlaw

Ca Pez Outlaw am câștigat peste 4,5 milioane de dolari în 11 ani.
Am călătorit în lume, cel puțin 100 de călătorii internaționale cumpără aproximativ 800.000 de dozatoare pez și le-am introdus în SUA.
În anii mei ca Pez Outlaw am cumpărat n vândut bine peste 2 milioane de dispozitive Pez.

În 1998, am cheltuit peste 500.000 de dolari pe Dispenseri Pez, fără să știe că această mișcare ar duce la distrugerea visului meu de-a lungul vieții.



Acum sunt pensionat și îmi petrec timpul lucrand la moștenirea lui Pez Outlaws
 

Pez Outlaw facebook livestream
1.000 vizionări până acum
https://www.facebook.com/mipezcon/videos/10156382185899193/?hc_ref=ARSm06Ix9znORhNi0F__cU_zPA2-_AKLekxfHskOm8pc86xxuPq4hBbudJArMgyqGwA


"NEW Pez Outlaw Podcast"
Partea 2
https://www.thepezcollection.com/allepisodes/pezoutlawpt2



Pez Outlaw Podcast găzduit de

Justin Lazerwolfe Hansen, Andrea Smith-Gage



Pez Outlaw Duffel Bag vinde pentru 881.00 dolari în licitație de caritate
Duffluffagus #pezoutlaw #hollywood

Jim Blaine a lui Pez Outlaw Duffel Bag

Chris Wiley lui Pez Outlaw Duffel Bag

Punga Jon Hicks
4 exemple de aceste pungi rare pez Outlaw Duffel și modul în care colecționarii le afișează. RAR,






Conectați-vă la




Pez Outlaw Jurnal

Pez Outlaw are peste 19.000 de adepți pe Twitter  
Pez Outlaw, sj glew  
@ pezoutlaw

Note de la azil ... reședința curentă a lui Pez Outlaw are peste 665.000 de vizionări


Cum obținem un Dispenser Pez Outlaw Pez realizat de Funko?



Am încercat să-l contactez pe Brian Mariotti, dar nu știu răspunsul.

***********************

Comentariu aleatoriu.
Ați fi destul de surprins cât de multe elemente vând, care sunt folosite ca elemente de recuzită în ???????
Mai ales cutii de cereale.

După Pez Outlaw, intenționez să mă retrag.


$ 85,000.00
$ 85,000.00







No comments:

Post a Comment